Dakwerken Huybrechts Eddy

Huybrechts Eddy uit Hasselt is een familiebedrijf overgedragen van vader op zoon. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij dragen service en kwaliteit hoog in het vaandel en gaan altijd voor een tevreden klant. Aarzel daarom niet en contacteer ons voor een gratis offerte of voor meer informatie over onze diensten. U kunt ons ook altijd telefonisch of per mail bereiken. Wij staan voor u klaar!

Renovaties en onderhoud

Bent u aan het verbouwen of aan het bouwen? Voor uw dakwerken kunt u altijd een beroep doen op Huybrechts Eddy. Wij helpen u graag met bijvoorbeeld dakrenovaties en dakonderhoud. Heeft u een lek of wilt u uw dak isoleren? Bij ons bent u aan het juiste adres! Ook voor de afwerking van uw dak kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerken in koper en zink. Deze materialen zijn van de beste kwaliteit en op die manier garanderen wij een uitstekende dienstverlening.

Onze andere specialiteit is roofing. Dit is de dakbedekking van een plat dak. Een beschadigde roofing heeft al snel gevolgen voor de rest van het dak, en daarmee ook voor uw gehele woning. Daarom is het belangrijk om uw roofing goed te onderhouden en eventuele beschadigingen tijdig te herstellen. Vertrouw hiervoor op de deskundigheid van een professionele dakwerker. Huybrechts Eddy heeft een uitgebreide ervaring in dakwerken en helpt u graag verder. Neem dus gerust contact met ons op via mail of telefoon voor een afspraak!